PERANTI PENARIK REZEKI-KEWIBAWAAN-KAROMAH DIRI

PerantiRajahSulaimanSuatu hari seorang ahli usahawan datang menceritakan masalah perniagaannya yang semakin hari kekurangan pelanggan dan meminta PERANTI PELARIS agar perniagaannya kembali menjadi normal.  Sebenarnya dalam soal memajukan sesuatu perniagaan, saya perlu melihat berbagai2 sudut..dari segi tarikh lahir, kawasan perniagaan atau yang paling utama adalah faktor GEOPRAKTIK, tiba-tiba saya teringatkan PERANTI RAJAH SULAIMAN yang menjadi sebutan sesiapa sahaja yang mengkaji hal Metafizik.

Setelah menberi PERANTI RAJAH SULAIMAN dan cara menggunakan, sambil berseloroh…kalau dalam masa 6 bulan tiada perubahan..Duit Mahar saya kembalikan 100% …Alahamdullilah..kini pelanggan tersebut menjadi bertambah maju dan terus maju…dah beberapa kali pergi Umrah..Alhamdulilah

Pernah juga PERANTI RAJAH SULAIMAN saya berikan kepada seorang wanita yang telah lanjut usia untuk mencari jodoh, sekali lagi saya menberi jaminan…sekiranya dalam masa 45Hari beliau tidak mendapat jodoh atau berkahwin…100% Duit Mahar saya kembalikan…Alahamdullilah..kurang dari 45 hari saya menerima Surat Undangan Perkahwinan…

Sebetulnya banyak cerita-cerita tentang keberkesanan PERANTI RAJAH SULAIMAN pada pasien-pasien saya, termasuk maslah mencari kerja, mendapatkan tender, jual tanah dan sebagainya.

Sebagai orang moden yang mengkaji hal-hal ghaib secara ilmiah..pada awalnya  saya sendiri tidak percaya keampuhan PERANTI RAJAH SULAIMAN, tetapi dengan bukti2 dari pelanggan saya dan beberapa uji kaji secara ilmiah, kesimpulan yang dapat di buat ialah…PERANTI RAJAH SULAIMAN memiliki power batiniah yang luar biasa, energi alami, tanpa bantuan Jin,Khodam atau sebagainya, dan paling aneh adalah PERANTI RAJAH SULAMAN bekerja secara otomatik dengan minda bawah sadar orang yang memakainya atau mempergunakannya!

Sebenarnya PERANTI RAJAH SULAIMAN memiliki berbagai-bagai versi bergantung kepada sesuatu negara, agama dan bahasa, Namun PERANTI RAJAH SULAIMAN yang saya gunakan adalah Versi Rajah asli dari Nabi Sulaiman.

Rajah Asli telah berusia ratusan tahun dan telah di manfaatkan oleh jutaan manusia sepanjang sejarah dunia ini. Dan saya percaya sesiapa sahaja yang memiliki PERANTI RAJAH SULAIMAN mengalami keajaiban yang sangat luar biasa dan di luar pemikiran akal manusia sejagat.

Dengan menggabungkan beberapa teknik Metafizik dan Islami, saya percaya kekuatan PERANTI RArajah2JAH SULAIMAN akan bekerja dengan cepat dan dapat di sesuaikan hajat atau keinginan si pemilik tanpa perlu banyak ritual atau mantra. Di antara khasiat yang dapat di applikasikan ialah:

  • Untuk pengasihan/daya tarik/menarik lawan jenis/pesona/kharisma!
  • Untuk kekayaan/kerejekian/penglarisan dagang!
  • Untuk kesehatan/kesembuhan penyakit apapun terutama penyakit gaib!
  • Untuk kebijaksanaan dan kewibawaan!
  • Dan banyak lagi khasiatnya

 

BERMINAT..Sila Hubungi saya di 019 – 5125262 l BB:23438AD7

Advertisements

5 thoughts on “PERANTI PENARIK REZEKI-KEWIBAWAAN-KAROMAH DIRI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s